Welcome To RockEO Forum...
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Permohonan GH utk RockEO telah dibuka

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 76
Join date : 21/05/2010
Age : 29
Location : Malaysia

PostSubject: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Tue Aug 17, 2010 1:01 am

Pemilihan GH utk RockEO telah dibuka.
Player yg berminat boleh mengemukakan
Info-info player disini.Sebrang bantahan tidak akan dilayan.
Pemilihan adalah Muktamad dan berdasarkan karektor player
dalam Game.Bukan atas kawan2 atau apa2 pun.
GH yg dicari sebanyak 3Player..
Yang lama akan dirombak Balik.Harap Maklum.

Sila Kemukakan info seperti ini.

Nama:
Id Dalam Game:
Umur:
Dari Mana:
Pengalaman:
Sebab utk jadi GH:
Sehari online berapa lama:

Bagi info yg ini sahaja..NO SPAM.
Back to top Go down
View user profile http://rockeo.forummotion.com
dark_riez



Posts : 3
Join date : 02/08/2010

PostSubject: pemohonan GH   Tue Aug 17, 2010 1:29 am

Nama: KHAMARUL RIZWAN B. KHUSAIRI
Id Dalam Game: JeJaKa^^MisTeRi
Umur: 24thn
Dari Mana: GOMBAK
Pengalaman: 3 thn dalam game eo..
Sebab utk jadi GH: untuk menolong player yang memerlukn dan membantu menaikan lagi server rockeo..
Sehari online berapa lama: 8-12 jam.. kadang2 lebih...

Back to top Go down
View user profile
Daniel96



Posts : 9
Join date : 30/07/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Tue Aug 17, 2010 3:11 am



Nama:Adrian
Id Dalam Game:diana12
Umur:19
Dari Mana:Terengganu
Pengalaman:8 tahun main jin online
Sebab utk jadi GH:ingin menolong pelayer yg baru main and menaikkan lagi serves rockeo nie
Sehari online berapa lama:5 or 7 jam

Ba
Back to top Go down
View user profile
jerkcapital



Posts : 3
Join date : 07/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Tue Aug 17, 2010 6:59 am

Nama:Amer
Id Dalam game: A|X
Umur:22
DariMana:pahang
pengalaman:Mengendalikan server private eo kwn 2 tahun, main jo 3 tahun
sebab utk jadi GH:untuk menaikan nama server private malaysia ni,untuk tolong player
sehari online berapa lama: 4 - 5 jam ,Afk bila-bila masa
Back to top Go down
View user profile
hanafi014



Posts : 5
Join date : 02/08/2010
Age : 25
Location : Ade la

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Wed Aug 18, 2010 4:12 am



Nama:Wan Aizril Bin Wan che mat
Id Dalam Game:danielwu
Umur:16
Dari Mana:Terengganu
Pengalaman:main jin online kt 4 tahun
Sebab utk jadi GH:Tlg naikkan serves nie and tlg pemain yg memerlukan bantuan
Sehari online berapa lama:5 or 7

Back to top Go down
View user profile
Mr...

avatar

Posts : 1
Join date : 22/07/2010
Age : 20
Location : Selayang

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Wed Aug 18, 2010 6:15 am

Nama:Muhammad Yasin Bin Rahamat

Nama Id Dalam Game:.:|WaZzuP|:.

Umur:12Tahun

Dari Mana:Selayang

Pengalaman:4 tahun dalam game eo

Sebab untuk jadi GH:Untuk menolong player yg bru main dan yg memerlukan bantuan GH dan menaikkan nama server didalam private server

Sehari onlne berapa lama:5-7 jam..
Back to top Go down
View user profile
pizi



Posts : 1
Join date : 15/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Wed Aug 18, 2010 11:10 am

Nama : Muhammad Hafizi Hashim

Nama ID dalam game : AhliSihir

Umur : 13 tahun

Dari mana : Terengganu

Pengalaman : Dah 10 taun daa main Jin Online (~Angel~)

Sebab untuk jadi GH : Saye ingin menolong budak2 yg noob jadi pro ^.^ lol!

Back to top Go down
View user profile
Blazier00



Posts : 5
Join date : 05/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Thu Aug 19, 2010 1:00 am


Nama:Muhammad adam bin rosli

Id Dalam Game:BlazierBoyz

Umur:20

Dari Mana:Terengganu

Pengalaman:bermain selama 4 tahun dlm jin online

Sebab utk jadi GH:untuk menolong player yg lemah dan ingin menaik lagi server rockeo.

Sehari online berapa lama:6-7jam
Back to top Go down
View user profile
naguib89



Posts : 5
Join date : 30/07/2010

PostSubject: GH Application   Fri Aug 20, 2010 9:41 am

Nama : Naguib

ID dalam Game: TsunadeKage

Umur: 21 Tahun

Dari: Selangor

Pengalaman: 2 Tahun Jin Online, 5 Tahun Eudemon Online

Sebab Jadi GH: Membantu player baru dan menigkat kan server ini dari segi Kualiti dan Kuantiti... dan juga budi bahasa diantara player...

Sehari online: 12-24 jam online...
Back to top Go down
View user profile
hanafi014



Posts : 5
Join date : 02/08/2010
Age : 25
Location : Ade la

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Tue Aug 24, 2010 4:08 am



Nama:Megat Hanafi Izudin
Id Dalam Game: DarXPhaNTomZ
Umur:17
Dari Mana:Ajil
Pengalaman:4 tahun dalam games jin original
Sebab utk jadi GH:nk tolong orang dan menaikan taraf server rockeo
Sehari online berapa lama:5-7 jam sehari

Back to top Go down
View user profile
faiz48



Posts : 2
Join date : 23/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Fri Aug 27, 2010 9:10 am

Nama:Muhd Faiz Bin Che Omar
Id Dalam Game:LordSlayerZ
Umur:16
Dari Mana:Pulau Pinang
Pengalaman:4 taun dlam game nie
Sebab utk jadi GH:nk maju kn server n tlong player dlm kesusahan...melakukan kerja2 yg amal....ehehehe
Sehari online berapa lama:selalu 12jam atas...
Back to top Go down
View user profile
wejiweji

avatar

Posts : 11
Join date : 11/08/2010
Age : 29
Location : Royal Town of Pekan

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sat Aug 28, 2010 11:02 pm

Nama: Syazwan Ahmad
Id Dalam Game: weji
Umur: 21
Dari Mana: Pahang
Pengalaman: 3 thn JO 1 thn EO
Sebab utk jadi GH: aku memang suke tlg2 org nie..
Sehari online berapa lama: 12-24 jam..
Back to top Go down
View user profile
pokman909



Posts : 1
Join date : 30/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Mon Aug 30, 2010 1:06 am

Admin wrote:
Pemilihan GH utk RockEO telah dibuka.
Player yg berminat boleh mengemukakan
Info-info player disini.Sebrang bantahan tidak akan dilayan.
Pemilihan adalah Muktamad dan berdasarkan karektor player
dalam Game.Bukan atas kawan2 atau apa2 pun.
GH yg dicari sebanyak 3Player..
Yang lama akan dirombak Balik.Harap Maklum.

Sila Kemukakan info seperti ini.

Nama: Muhammad Zulqarnain Bin Halimun
Id Dalam Game: killer909
Umur: 13 tahun
Dari Mana: Kg,Mak Chilli Paya,......Chukai (kemaman)
Pengalaman: Pernah main dalam .:GHOST EO:. NAME:killer909,karen,TheWantedQB,sharksnaiper
Sebab utk jadi GH: Saya dari .:SMAAK:. INGIN MERASAI PENGGALAMAN MENJADI GH YANG MULIA DAN SETIA
Sehari online berapa lama: 3 jam ~ 5 jam (duit kena banyak)

Bagi info yg ini sahaja..NO SPAM.
affraid affraid SAYA BERJANJI DEPAN AL-QURAN AKAN MENJADI PEMAIN YANG BAIKDAN SETIA KEPADA ***GM*** DAN ***PM*** king king
Back to top Go down
View user profile
azren71

avatar

Posts : 33
Join date : 28/07/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Mon Aug 30, 2010 1:32 am

adesss...ape kess ko nie????

smpai berjanji dpan Al-Quran...

x baekk...dose tuee...
Back to top Go down
View user profile
MangLangsi



Posts : 10
Join date : 31/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Tue Aug 31, 2010 12:26 pm

Nama: Muhd Nur Rahman bin Ramly

Id Dalam Game: N.E.R.D

Umur: 16

Dari Mana: Terengganu

Pengalaman: Penah Jadik GH (game helper) tuk Ran Online , maen game EO/JO nih da 5 thun

Sebab utk jadi GH: untuk menolong GM n Player supaya lbih mudah,sye jgak beberapa idea bernas utk menaikkan lagi martabat RockEO nih,,....taw mcm mana nk advertise game nih smpai populor ^^

Sehari online berapa lama: 10-20 jam (lagi 4 jam afk)


p/s : klu saya terpilih tlg msj/call sye ye Admin
014-5333086 begin_of_the_skype_highlighting              014-5333086      end_of_the_skype_highlighting


Last edited by MangLangsi on Sun Sep 05, 2010 4:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Rock71



Posts : 4
Join date : 02/09/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Thu Sep 02, 2010 1:42 am

Admin baik x payah ambik manlangsi jadi GH sebb dia dh kutuk games rockeo nie.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
kaloi12



Posts : 1
Join date : 04/09/2010
Age : 24

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sat Sep 04, 2010 3:42 pm

Nama:Muhamad Shaifullah Efendi B.Jawahir
Id Dalam Game:MyDin
Umur:16 thun
Dari Mana:Kg Buluh,Kuala Berang,Hulu Terengganu,TERENGGANU
Pengalaman:2 thun JO,2 thun HM
Sebab utk jadi GH:Bg menceburi game online scra m'dlm.Lgun,sya ingin m'bntu GM m'beri idea yg bernas dlm p'mbahruan game ni bg mningktkan lg prestasi game ni
Sehari online berapa lama:5-8jam(kdg2 x tntu)

Lau terpilih,cntact no ney(0139157181)
OR
Email at(seypu_sat@yahoo.com.my)<---YM pn sma


Last edited by kaloi12 on Tue Sep 07, 2010 3:20 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
akram~best



Posts : 10
Join date : 05/09/2010
Age : 21
Location : kedah

PostSubject: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 1:23 am

bismillah...assalamualaikum...gm...pm...saya harap permohonan untuk menjadi gh akan diluluskan untuk saya...


Nama:muhammad akram helmy
Id Dalam Game:ThE~bEsT
Umur:13tahun
Dari Mana:kedah
Pengalaman:8 tahun main game eo
Sebab utk jadi GH: saya ingin menjadi gh dalam game rockeo kerana saya ingin menolong gm/pm memajukan server ini...dan membantu player2 yg baru main game rockeo n player2 yang lemah
Sehari online berapa lama: petang 4 jam dan malam 4 jam.

saya harap permohonan saya akan d terima oleh gm/pm..

jika saya d pilih,tolonglah hantar mesej d email saya :akram_1505_helmy@yahoo.com.my atau nom. handset saya :013-4492800.... Very Happy king

rockeo game is king
Back to top Go down
View user profile
MangLangsi



Posts : 10
Join date : 31/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 6:08 am

akram~best wrote:
bismillah...assalamualaikum...gm...pm...saya harap permohonan untuk menjadi gh akan diluluskan untuk saya...


Nama:muhammad akram helmy
Id Dalam Game:ThE~bEsT
Umur:13tahun
Dari Mana:kedah
Pengalaman:8 tahun main game eo
Sebab utk jadi GH: saya ingin menjadi gh dalam game rockeo kerana saya ingin menolong gm/pm memajukan server ini...dan membantu player2 yg baru main game rockeo n player2 yang lemah
Sehari online berapa lama: petang 4 jam dan malam 4 jam.

saya harap permohonan saya akan d terima oleh gm/pm..

jika saya d pilih,tolonglah hantar mesej d email saya :akram_1505_helmy@yahoo.com.my atau nom. handset saya :013-4492800.... Very Happy king

rockeo game is king



xbek tipu oooo.....ye ker 8 thun???xkn umo 5 thun ko da pndai gune pc?? =.=" ... lgpon 8 thun dlu msih xde lagi game JO nih kn???huuurrrmmm....confuse aq
Back to top Go down
View user profile
akram~best



Posts : 10
Join date : 05/09/2010
Age : 21
Location : kedah

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 4:42 pm

betul laaaaa...aq memang pandai men dah game eo waktu 5 tahun.....GAME EO BUKAN JO... lol!
Back to top Go down
View user profile
MangLangsi



Posts : 10
Join date : 31/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 4:44 pm

akram~best wrote:
betul laaaaa...aq memang pandai men dah game eo waktu 5 tahun.....GAME EO BUKAN JO... lol!


aq taw la EO (Eudemon Online) ..... tp korang sume pikir bek2....xmunasabah 5 thun pndai maen....^^...pikir lu sebelum menipu ^^
Back to top Go down
View user profile
MangLangsi



Posts : 10
Join date : 31/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 4:45 pm

Rock71 wrote:
Admin baik x payah ambik manlangsi jadi GH sebb dia dh kutuk games rockeo nie.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad



dengki kaAa??? elephant elephant elephant elephant elephant elephant
Back to top Go down
View user profile
BladeX



Posts : 2
Join date : 26/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 7:23 pm

manglansi ko dengki ke???

Biar lah diar nak jadi GH
ko dengki tuh pehal??? geek geek geek geek geek
Back to top Go down
View user profile
akram~best



Posts : 10
Join date : 05/09/2010
Age : 21
Location : kedah

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 7:45 pm

aq nak jadi gak..plzzz Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
MangLangsi



Posts : 10
Join date : 31/08/2010

PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   Sun Sep 05, 2010 8:36 pm

BladeX wrote:
manglansi ko dengki ke???

Biar lah diar nak jadi GH
ko dengki tuh pehal??? geek geek geek geek geek


xdengki broo...xme cmne nk jadik GH klu mse nk apply jadik GH da mnipu????ko pikir ar sendirik...

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Permohonan GH utk RockEO telah dibuka   

Back to top Go down
 
Permohonan GH utk RockEO telah dibuka
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.:RockEO Forum:. :: General :: GH Application-
Jump to: